Till navigation Till innehåll (s)

Raket i årets Företagsbarometern

Tisdag, 9 juni 2015
För andra året i rad har Akademiska Hus utsetts till raket i företaget Universums mätning bland studenter. Förra året klättrade vi in på topp 100-listan för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare i gruppen högskolestudenter. I år har vi tagit oss ytterligare några platser upp och ligger nu på plats 62. 


Även bland civilingenjörer har vi avancerat på listan och ligger nu på plats 123, en förbättring med hela 45 placeringar jämfört med förra mätningen.  I år har vi också blivit nominerade till utmärkelsen Årets Personaldirektör, ett pris som går till den som insett vikten av att aktivt jobba med employer branding och som förankrat frågan i företagets ledningsgrupp, samt aktivt tar del av och stöttar de aktiviteter som genomförs. Vinnaren presenteras i slutet av september 2015.

Om Universum:

Universum är världsledande inom Employer Branding och hjälper tusentals företag i hela världen att attrahera och behålla talanger. Företaget genomför varje år två mätningar; Företagsbarometern där 20 000 studenter rankar sin ideala arbetsgivare samt Karriärbarometern där yrkesverksamma akademiker rankar sin.