Till navigation Till innehåll (s)

Blogg: Nu är vi igång! Möt oss i Almedalen

Söndag, 3 juli 2016
Idag inleddes årets Almedalsvecka. Vi har flera medarbetare på plats och ordnar själva två seminarier. Här i vår blogg kommer du kunna läsa om vad som händer på plats, vi ser fram emot en händelserik vecka.

Vi har en späckad vecka full av spännande engagemang och här i vårt första inlägg vill vi passa på att berätta mer om våra egna seminarium, i programmet finns mer information om alla sammanhang vi medverkar i. 

Under tisdagen hålls seminariet Digitalisering och studentbostäder - hur säkrar vi Sverige som kunskapsnation? på Student21:an i hamnen. Mellan 15:00-15:45 kommer en panel med representanter från bland annat Google och SSCO att diskutera hur digitaliseringen kan användas för att placera Sverige i framkant inom utbildning, forskning och samhällsutveckling.

På onsdag förmiddag mellan 10:00-11:00 bjuder vi in till Arkitekturträdgården på Strandgatan 16A och seminariet Så gör vi Sveriges universitet och lärosäten till en plats för alla. Mångfald och inkludering som faktorer i innovationsutvecklingen står i fokus och diskuteras av bland andra White arkitekter och KTH. 

I kontaktlistan intill kan du se vilka av oss som är på plats och i bloggen kommer vi hålla dig uppdaterad om allt som händer. 

Vi ses i Almedalen!