Information angående coronaviruset (covid-19)

Sidan uppdaterades senast: 2020-04-28

Med anledning av coronaviruset (covid-19) vidtar Akademiska Hus olika åtgärder för att minska spridning och hantera situationer som kan komma att påverka såväl vår egen som våra kunders verksamheter. Det här är givetvis en väldigt speciell och oönskad situation. Vi hoppas på din förståelse och att vi kan hitta sätt att hjälpas åt och finna lösningar tillsammans.  

Besöka våra kontor  

Vi vill göra vårt bästa för att minska risken för spridning, därför är vi restriktiva med externa besökare på våra kontor. Vi uppmanar dig som önskar komma i kontakt med oss att använda mail eller telefon.  

Vid utlämnande av exempelvis nycklar, passerkort, parkeringstillstånd eller annat ber vi dig att kontakta oss via mail eller telefon i förväg så att vi kan förbereda och hantera överlämningen på bästa vis.  

För dig som hyresgäst 

Just nu genomför vi olika lokala åtgärder för att kunna upprätthålla vår verksamhet och service. Vi följer läget och uppdaterar kontinuerligt våra handlingsplaner för att kunna anpassa vår verksamhet efter era behov, därför är samverkan viktigt och vi finns tillgängliga för att tillsammans med er förebygga och hantera olika situationer. 

En del av våra pågående projekt kan påverkas och tidsplanen förändras, detta gäller även nya projekt och utvecklingsinitiativ. I våra projekt kommer vi i största möjliga mån att ha digitala möten.  

Akademiska Hus följer kontinuerligt rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och UD och uppdaterar våra interna riktlinjer utifrån det. Det handlar exempelvis om att om våra medarbetare ska stanna hemma vid förkylningssymtom. 

Det här innebär att vi kommer att synas lite mindre ute i husen och vara restriktiva med personliga möten. Under tiden finns vi tillgängliga för digitala möten via webb, telefon eller mail. Vi kommer även att använda oss av den digitala tekniken för driften av våra fastigheter.  

Vi ber dig som hyresgäst att du avbokar eventuella inbokade tider med oss på Akademiska Hus om du vistats i något av de av Folkhälsomyndigheten utpekade riskområdena, detsamma gäller om du känner sjukdomssymptom.  

Behöver du komma i kontakt med någon hos oss, tveka inte att höra av dig!

Ring vår växel, 010-557 24 00, eller maila till oss via info@akademiskahus.se.

Förändrad verksamhet i våra fastigheter

Vi imponeras av flera exempel på hur våra kunder snabbt ställt om till distansundervisning och hur man genom sin expertis och spetskompetens bidrar till samhällets bästa.