Learning Lab Worksperience

I höst slår A Working Lab, en framtida mötesplats för innovation och samverkan, upp portarna. En nyckelmiljö i huset är Learning Lab som är mycket mer än ett fysiskt rum. Det är ett tjänsteerbjudande som kombinerar människa och teknik med det fysiska rummet. Vi vill bjuda in dig till en dag av inspiration och idégenerering.

Under hösten och våren har vi mött ett helt gäng spännande människor. Det har varit forskare, lärare, pedagogiska utvecklare, bibliotekarier, makers och entusiaster.

Vi har samlat på oss era kloka erfarenheter och insikter för att skapa ett Learning Lab som kan utmana den traditionella pedagogikens ramar. Nu är det dags för er att träffas i en worksperience tillsammans med oss! 

Vi hoppas på att dagen blir startskottet för Learning Labs community och utvecklingsresan. Hoppas vi ses på plats och bjud gärna med kollegor med brinnande intresse för lärande!

Om dagen

Föreläsning: Digitalisering på riktigt - människan och framtiden

Ashkan Fardost är f.d. musikproducent och artist samt doktor i organisk kemi. Efter musik- och forskningskarriären involverade han sig i Stockholms startup-scen på företaget Soundtrap. Idag är han Collaborator på Hyper Island, driver sin investeringsfirma Oddball Ventures och skriver på sin bok om meningen med att vara människa i internetåldern.

Facilitator

Karl-Magnus ‘Kalle’ Möller, tidigare i olika roller för Ericsson, är en erfaren och oortodox innovationskonsult.
För tjugo år sedan började Kalle arbeta med teknik för teknikens skull. För tio år sedan skiftade fokus till teknik för människors skull och de senaste sju åren har det blommat ut i att Kalle arbetar med människor för människors skull.

Praktisk information

Datum: Onsdagen 10 april
Tid: Frukost och mingel 08.30-09.00
Seminarium och worksperience 09.00-12.00
Lunch 12.00-13.00
Plats: Scaniasalen, Chalmersplatsen 1, Göteborg
Frukost & lunch: Vi bjuder på frukost och lunch i samband med evenemanget. Vid allergier eller särskilda önskemål, var vänlig och uppge detta i din anmälan till seminariet.

Välkomna!

ANMÄL DIG HÄR

Birgitta van Dalen, marknadsområdesdirektör Syd, Akademiska Hus
Ulf Däversjö, direktör Innovation och hållbar utveckling, Akademiska Hus
Charlotta Andersson, strategisk fastighetsutvecklare, Akademiska Hus
Henrik Mortensen, strategisk fastighetsutvecklare, Akademiska Hus

Kontaktperson: Kajsa Winnes, kommunikationsansvarig Campus och affärsutveckling Syd
kajsa.winnes@akademiskahus.se

Eventinformation

Chalmersplatsen 1 Göteborg