Till navigation Till innehåll (s)

Se resultat från No Limit - Street Art Borås

Torsdag, 24 september 2015
Södra väggen på hus J har fått ett nytt utseende vid Högskolan i Borås. Street Art -festivalen är över för denna gång och Borås har förvandlats till ett levande konstgalleri, där Akademiska Hus och Högskolan i Borås är med i form av denna skapelse, signerad DALeast.

No Limit arrangeras av BoråsBorås TME AB i samarbete med Kulturförvaltningen, Borås Stad.

No Limit är en street art festival som bjuder in konstnärer från hela världen att delta i förvandligen av det offentliga rummet och skapa ett gigantiskt utomhusgalleri. Festivalen innehåller alla typer av gatukonst, från muralmålningar till skulpturer och installationer. No Limit såg dagens ljus första gången i september 2014. 

Filmklipp: Se konstverket växa fram

Film producerad av No Limit Street Art.

streetart.play.puff.jpg