Till navigation Till innehåll (s)

Kontakt

Jan Kron
Strategisk fastighetsutvecklare
070 629 13 75
jan.kron@akademiskahus.se

Kungliga Musikhögskolan invigs i helgen

Fredag, 27 januari 2017
Den 27-29 februari öppnar KMH sina portar och bjuder in allmänheten till en mängd olika aktiviteter, vad sägs om att prova trummaskin eller beatbar, lyssna till stråkkvartetter, elektroakustisk musik, föreläsningar, ja, nästan allt som kan knytas till musik representeras under dessa tre dagar.

Invigning av Kungliga Musikhögskolan

Med en välkomnande glasfasad och inbjudande entré står KMHs nya campus färdigt: centralt, lättillgängligt och öppet för både studenter och allmänhet. Med byggnadsminnen som utgångspunkt möter de nya byggnaderna de gamla och berikar varandra.

Alla tre dagarna som KMHs inflyttningsfest pågår kan du lyssna på musik, prova på musik och lära dig mer om musik. Det kommer att vara konserter och aktiviteter för alla, dag som kväll över hela campus.

Konsertsalar - och mycket annat

KMHs nya lokaler upptar en yta om ca 16 000 kvm. Den stora glasade huvudbyggnaden rymmer konsertsalar, övningsrum, datorsalar, studior med kontrollrum, undervisningsrum, administration med mera. I det långsmala huset som löper längs Lidingövägen finns huvuddelen av övningsrummen, Körsalen, studenternas experimentsal Svarta lådan, och en del undervisningsrum.

Här hittar du öppettider och information om programmet