Vår webbplats använder cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag accepterar cookies

Debattartikel i senaste numret av Byggindustrin

Onsdag, 8 februari 2017
"Ett lyckat projektledarskap kännetecknas av ett genuint engagemang för de frågor som hen är tillsatt för att arbeta med, förmågan att entusiasmera medarbetare samt att med okonventionella metoder uppnå projektmålen och locka fram det bästa inom projektmedarbetarna".

Hayar Gohary - Projektdirektör

Det skriver vår projektdirektör Hayar Gohary i en debattartikel som publicerades i tidningen Byggindustrin idag.

- Det är viktigt att vi tar plats i debatten i Byggsverige, säger Hayar. Frågorna kring projektledarrollen är angelägna för hela branschen och genom att visa att vi driver och tycker till kan vi stärka vårt anseende och till exempel  få lättare att rekrytera duktigt folk framöver.