För mer information

Birgitta van Dalen
Marknadsområdesdirektör
031-63 24 53
birgitta.van.dalen@akademiskahus.se

Karlstads universitetsbibliotek nomineras till Årets Miljöbyggnad

Måndag, 25 september 2017
Sweden Green Building Council har nominerat sju projekt i kategorin Årets Miljöbyggnad. En av dem är Karlstads universitetsbibliotek. Den 23 november presenteras vinnaren.

Den svenska bygg- och fastighetsbranschen har nominerat projekt, byggnader och framstående personer under sommaren och dessa har nu lämnats till jurygrupper som kommer att utse finalister och vinnare.

Sweden Green Building Council är Sveriges ledande organisation för hållbart samhällsbyggande. Medlemmarna är företag och organisationer som arbetar med samhällsbyggande. Sweden Green Building Council grundades i juni år 2009 av tretton svenska företag och organisationer: Akademiska hus, DTZ, Fastighetsägarna Sverige, Husvärden, IVL, NCC, Malmö Stad, SEB, Skanska, Stockholm Stad, Sweco, Vasakronan och White Arkitekter.

Läs mer om Cookies