För mer information

Birgitta van Dalen
Marknadsområdesdirektör
031-63 24 53
birgitta.van.dalen@akademiskahus.se

Grattis Malmö universitet!

Onsdag, 17 januari 2018

Malmö högskola blev den 1 januari Malmö universitet och med start i måndags gratulerade vi dem på ett nytt sätt. På storbildsskärmar!

Vägen fram till att bli utnämt till universitet kräver ett målinriktat och gediget arbete. Utnämningen betyder mycket för ett lärosäte inte minst i form av möjligheter inom  foskning. Vi på Akademiska Hus vill därför gratulera alla som arbetet hårt för detta och alla er som nu får möjlighet att arbeta, forska och studera vid Malmö universitet.

I början av denna vecka startade vår minikampanj där vi gratulera Malmö universitet på två storbildsskärmar i Malmö. Vi har valt en skärm vid knutpunkten Triangeln och en vid Stockholmsvägen som är infarten till Malmö norrifrån, ganska nära stationen och universitetet. På skärmarna kommer vi att visa en kort "film" med en grattishälsning.

Universitetet själva planerar att upmärksamma utnämningen genom en rad arrangemang och aktiviteter hela 2018. Läs mer om det på www.mau2018.se

Läs mer om Cookies