För mer information:

Ulf Däversjö
Direktör Innovation och hållbar utveckling
072 544 24 17
ulf.daversjo@akademiskahus.se

Omröstningen har startat – vem blir vinnare i Akademiska Hus Innovation Challenge

Måndag, 22 mars 2021

Sedan januari har tredjeårsstudenter vid programmet för industriell ekonomi vid Chalmers i Göteborg utvecklat digitala idéer för framtidens campus i ett gemensamt initiativ mellan Akademiska Hus och Chalmers. Nu är alla tävlingsbidragen inlämnade och omröstning för att kora vinnaren har startat.

Studenterna har under vårterminen jobbat i team med att ta sig an en av Akademiska Hus tre fokusfrågor: hållbarhet, kund- och användarupplevelse samt framtidssäkrade fastigheter. Resultatet blev nyskapande innovationer och tjugo riktiga case om hur framtidens campus kan formas.

Vinnaren utses både av en jury med representanter från Akademiska Hus och Chalmers och tillsammans med rösterna från den omröstning som nu startat. Alla är välkomna att rösta på sitt favoritbidrag och omröstningen pågår fram till den 20 april.

Prisutdelning sker under festliga digitala former torsdagen den 22 april från de nya lärandemiljöerna Learning Lab i A Working Lab vid Chalmers.