Till navigation Till innehåll (s)

För mer information:

Erik Holmlund
PR & Innehållsansvarig
070 475 24 55
erik.holmlund@akademiskahus.se

Aha har fått en ny kostym!

Onsdag, 8 februari 2023

Nya_Aha.jpg

Vårt nätverk växer och intresset för frågor om campusutveckling är stort. Därför har Akademiska Hus utvecklat plattformen för dialog och inspiration ytterligare.

Aha är ett initiativ från Akademiska Hus för inspiration, dialog och fördjupad kunskap om hur man på olika sätt kan utveckla kunskapsmiljöer. Genom nedslag runt om i Sverige och världen vill vi bredda perspektivet för hur vi kan skapa hållbara förutsättningar för studenter och forskare i deras vardag.

Seminarieserien fortsätter

Förutom att du via Aha-sajten kan läsa och inspireras av arkitektur, campus- och stadsplanering, så finns också möjlighet att diskutera frågor inom våra teman på våra seminarier. Många av frågorna som rör campusutveckling är avgörande för hur Sverige långsiktigt ska utvecklas som kunskapsnation och därför behöver vi hitta fler sätt att diskutera och utbyta erfarenheter. Du kan se tidigare seminarier direkt på sajten och vi annonserar regelbundet för nya seminarier.

Gästskribenter

Under året kommer vi låna ut pennan och låta experter och forskare inom en rad ämnen ge sina perspektiv på vad framtidens campus är och vilka utmaningar vi nu behöver ta höjd för när vi planerar våra campusområden. Är du intresserad av att skriva för Aha? Hör av dig till aha@akademiskahus.se.

Diskutera på sajten

Nytt med den nya sajten är att diskussionen från våra seminarier nu kan fortsätta även här. En del av innehållet kommer ha ett kommentarsfält igång och där är du fri att bidra med dina tankar och perspektiv. Vi kommer moderera innehållet så att diskussionen håller sig till ämnet och med en god ton.