Till navigation Till innehåll (s)

För mer information:

Lina von Barth
Fastighetsförvaltare
072 242 91 65
lina.vonbarth@akademiskahus.se
Informationsflöde
Campus Alnarp

Tack vare ditt svar i kundundersökningen kan vi utvecklas

Medarbetare_genre_05_0674.jpg

Varje år genomför Akademiska Hus en kundundersökning (NKI, Nöjd-kund-index) för att mäta hur bra vi lyckas med vår service till er som kund och för att se vilka förbättringsområden som ni tycker att det finns hos oss som hyresvärd. Årets resultat är en förbättring från förra årets resultat och det ger oss på Akademiska Hus ett kvitto på att vi gör rätt saker.

Resultaten i vår kundundersökning visar att kundernas betyg på Akademiska Hus i Skåne har förbättrats vilket vi tror beror främst på de många samarbeten och aktiviteter vi genomfört tillsammans. Undersökningen visar på att våra kunder generellt är nöjda med våra medarbetare liksom vår hantering av fel som anmäls i husen vilket vi är extra glada för. Vi kommer presentera ett mer detaljerat resultat av undersökningen på de möten som vi har tillsammans. Då finns också möjlighet att reflektera över resultatet. 

Vi har trots årets glädjande resultat ett arbete framför oss med att ytterligare förbättra er upplevelse som kund. Detta arbete behöver vi göra tillsammans med er som kund och vi ser fram emot att utforska den lokala utvecklingspotentialen bland annat genom Pulsmätningar.

Har du frågor om årets mätning eller hur vi försöker förbättra kundnöjdheten?

Kontakta förvaltare Lina von Barth
lina.von.barth@akademiskahus.se


Om undersökningen

Årets undersökning är genomfördes 21 september-11 oktober av Prognoscentret AB. 

NKI är ett sammanvägt resultat av tre frågor: 

  • Hur nöjd är du med Akademiska Hus i sin helhet?
  • I vilken utsträckning har Akademiska Hus uppfyllt dina förväntningar?
  • Föreställ dig en fastighetsägare som varit perfekt i alla avseenden, hur nära eller långt ifrån detta ideal bedömer du att Akademiska Hus har varit?