Till navigation Till innehåll (s)
Informationsflöde
Göteborgs universitet - Renströmsparken/Näckrosen

Trafikverket håller möte till allmänheten avseende Västlänken den 19/11!

Här kommer det senaste informationsbladet som skickades ut till boende och verksamheter kring Föreningsgatan och Södra Viktoriagatan. 

Informationsbladet innehåller också en inbjudan till ett informationsmöte den 19 november. Trafikverket följer utvecklingen av coronaviruset. Vår nationella krisoordinering är aktiverad och vi följer Utrikesdepartementets och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För att motverka spridningen av coronaviruset fattade Folkhälsomyndigheten, i samråd med smittskyddsläkarna i bland annat Västra Götaland, beslutet om att skärpa de allmänna råden. 

Från och med den 29 oktober uppmanas alla som vistas i Västra Götalands län av avstå från exempelvis möten och föreställningar. Beslutet gäller i dagsläget fram till och med den 19 november. 

Utvecklingen av smittspridningen kan därför komma att påverka informationsmötet den 19 november. Skulle vi behöva ställa in kontaktar vi de som har anmält sig senast måndagen den 16 november via den e-postadress som angivits i anmälan. Samtidigt tittar vi på andra, digitala lösningar, för att göra informationen tillgänglig för er som är boende eller arbetar i området. 

Vet ni med er en kollega, annan verksamhet i området eller bostadsrättsförening som skulle vara intresserad av denna information,