Till navigation Till innehåll (s)
Informationsflöde
Campus Lund Centrum

Välkommen till appen Mitt Campus!

appdated_mittcampus_

Välkommen till appen Mitt Campus, den finns till för att ge dig en bättre upplevelse av ditt campus och förenkla din vardag. I appen har vi samlat all information som vi tror att du behöver och du väljer själv vilket campus och vilka byggnader du vill ha information om. På akademiskahus.se under mina sidor hittar du samma information och funktioner som i appen.

Så funkar appen 

 

Håll koll på vad som händer på campus

Genom att välja ett campus och en eller flera byggnader så skapas ditt personliga flöde med uppdaterad information, kartor, kontakt-uppgifter, service, nyheter och störningar som kan komma att påverka dig i din vardag.

Skapa och följ din felanmälan

Du kan enkelt skapa, följa och lämna feedback på din felanmälan direkt i appen. Du får en överblick över felanmälningar du gjort och kan enkelt se status på ditt ärende.

Hitta rätt person på rätt plats

Du kan enkelt söka, hitta och spara kontaktuppgifter för respektive campus och byggnad. På så sätt vet du vem du kan kontakta om du har frågor eller om någonting händer.

Kom igång med tre enkla steg:


1. Logga in eller använd appen utan att skapa konto. Om du registrerar din e-postadress så skapas din personliga profil där du har möjlighet att:


– Skapa felanmälan och se historik.
– Ställa in campus samt favoritmarkera de byggnader som du vill få information om.
– Använda Mina Sidor på akademiskahus.se


2., Välj ditt campus och de byggnader som du vill ha
information om.


3. Klart! Ditt flöde fylls nu med den information du vill ha.