Lediga kontor att hyra på Kungsgårdsvägen 8A i Alnarp

 

Nu finns det möjlighet för småföretagare inom den gröna näringen att bli en del av den kreativa miljön i Alnarp strax utanför Malmö.

Byggnadsbeskrivning

Välkommen till kontorshotellet i Alnarp. Under de senaste åren har campusområdet i Alnarp utvecklats för att ytterligare locka företag inom den gröna näringen för att samverka med den intensiva utbildnings-och forskningsmiljön som finns på Sveriges Lantbruksuniversitet, SLU Alnarp.

Det här är en plats där akademi, näringsliv och offentlig sektor drar nytta av varandra för att bli ännu mer framgångsrika. På kontorshotellet samsas och trivs småföretagare med varierande verksamhet och som bland annat driver den gröna näringen framåt.

Kontorshotellet har flera lediga kontorsrum i olika storlekar från 11-22 kvm. Som hyresgäst har man tillgång till fibernät, gemensamt kök och konferensrum för 12 personer. Kontorsrummen möbleras av hyresgästen själv efter eget önskemål. I hyran ingår el, värme, varmvatten, ventilation, sophämtning, fastighetskatt och städning av de gemensamma utrymmena. Skyltning enligt vårt skyltprogram finns tillgängligt. 

Omgivning

Kontorshotellet ligger nära den fantastiska Alnarpsparken och Alnarps slott och inom området finns både lantbruksmuseum och en forskningsanläggning i världsklass. Närheten till både Lund, Malmö och Köpenhamn gör att platsen har ett unikt läge. Representationen bland företagen är bred och det finns företagare inom exempelvis bioreningsverksamhet, växtodling, landskapsarkitektur, jordbruk och landsbyggsutveckling.

Områdets största aktör är SLU, Sveriges gröna universitet med cirka 250 forskare och ca 900 studenter. SLU Alnarp har sin verksamhet koncentrerad kring landskapsarkitektur, trädgård, växtproduktion och sydsvenskt jord- och skogsbruk. Studenterna utbildar sig bland annat till hortonomer, landskapsarkitekter, landskapsingenjörer, trädgårdsingenjörer och lantmästare.

Övrigt

Det finns goda parkeringsmöjligheter i området.

Inom området finns en restaurang och hälsostudio. I närområdet finns tätorten Lommas service med restauranger, caféer, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc.

På några minuter med bil tar man sig från Alnarp till Lomma tätort. Malmö med direktförbindelse till Köpenhamn har man på ca 10 minuters avstånd. På ytterligare några minuter når man även Lund. Med bussförbindelserna tar man sig till både Malmö och Lund.

Byggnadsfakta  

Adress: Kungsgårdsvägen 8A
Läge: Alnarp
Yta: 11-22 kvm
Tillträde: Enligt överenskommelse
Se byggnaden på en karta