Popup-lokal/säljyta strategiskt belägen mitt på campus

Tänk dig en plats där du kan utveckla dina idéer och knyta kontakter med andra som också vill samverka och bidra till en hållbar framtid. En plats där människor, akademi och näringsliv drar nytta av varandra och blir ännu mer framgångsrika.

Välkommen till Green Innovation Park! Som medlem i Green Innovation Park blir du en del av vår innovationskultur med forskare, studenter, företag och entreprenörer. Här finns något som passar alla. Se de olika medlemserbjudandena här: greeninnovationpark.se/bli-medlem.

Green Innovation Park ligger på SLU:s campusområden i Uppsala och Alnarp. Vi attraherar nyfikna människor och erbjuder en innovationskultur där människor och företag förväntas skapa innovationer för en hållbar framtid. Med ena benet i akademin och det andra i företagsvärlden vill vi skapa de bästa förutsättningarna för olika kompetenser att mötas och stimulera varandra till nya upptäckter och samarbeten. Green Innovation Park är en gemensam satsning mellan Sveriges lantbruksuniversitet och Akademiska Hus med stöd från Region Uppsala, Uppsala kommun, Lomma kommun och Europeiska Unionen.

Lokalen lämpar sig väl för popup-verksamheter, showroom, försäljning och service. Öppen planlösning med mycket ljusinsläpp och högt i tak. Lokalen ligger vägg i vägg med The Broker Coffee Roastery mitt på campus.

Lokalhyra och avgift för medlemskap i Green Innovation Park anpassas utifrån kundens behov och krav på anpassningar m.m.

Omgivning

Hela campus Ultuna omges av en fantastisk naturskön parkmiljö med stora grönytor och närhet till åriket, perfekt för rekreation. 2018 tilldelades Ultuna för andra året i rad den prestigefulla Gren Flag Award för de vackra utemiljöerna och förvaltningen av densamma.

Idag finns ett 50-tal företag i området och fler är på väg. Här samlas företag, forskare och entusiastiska entreprenörer som verkar för en hållbar framtid. Områdets största aktör är SLU (Sveriges lantbruksuniversitet)med ca 1000 forskare och 2000 studenter. I universitetets toppmoderna forsknings- och undervisningslokaler kan du bland annat träffa världsledande agronomer, veterinärer, landskapsarkitekter och ekonomer. En annan stor aktör i området är SVA (Statens veterinärmedicinska anstalt).

Närservice

På området finns gott om service såsom restaurang, caféer, foodtrucks, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc. Det pågår en omfattande utbyggnad av bostäder i området.

Kommunikationer

Bussförbindelserna är goda från Uppsala city och från Resecentrum går 5 stadsbusslinjer till Ultuna. Även regionbussarna 101 och 804 går till Ultuna. För uppdaterad information och tidtabeller se ul.se

Byggnadsfakta

Adress: Ulls väg 28, Ultuna
Läge: Green Innovation Park
Yta: 180 kvm
Tillträde: Enligt överenskommelse
Se byggnaden på en karta

Miljöbilder