Butik på Ulls väg 28A, Ultuna

Byggnadsbeskrivning

Ljus och öppen lokalyta om totalt 182 m² i markplan med stora glasade partier. Lokalen är omgiven av en naturskön parkmiljö med stora grönytor och närhet till ån.

Omgivning

Tänk dig en plats där du kan utveckla dina idéer och knyta kontakter med andra som också vill samverka och på så sätt bidra till en hållbar framtid. En plats där människor, akademi och näringsliv drar nytta av varandra och blir ännu mer framgångsrika. Välkommen till Green Innovation Park!

Green Innovation Park erbjuder en attraktiv innovationskultur där människor och företag förväntas skapa innovationer för en hållbar framtid.

Som medlem i Green Innovation park blir du en del av en företagskultur med forskare, studenter, företag och entreprenörer. Här finns något som passar alla. För att få mer information och ta del av de olika medlemsnivåer som finns, lär mer på www.greeninnovationpark.se. Green Innovation park är en gemensam satsning av Akademiska Hus och Sveriges lantbruksuniversitet.

Parkering

Det finns goda parkeringsmöjligheter i området.

Kommunikationer

På ca 10 minuter tar du dig med bil från de centrala delarna av Uppsala.

Bussförbindelserna är goda från Uppsala city och från Resecentrum går 5 stadsbusslinjer till Ultuna. Även regionbussarna 101 och 804 går till Ultuna. För uppdaterad information och tidtabeller se www.ul.se.

En cykelväg går från Svandammen i centrala Uppsala och söderut i vackra omgivningar längs Fyrisån till Ultuna.

Uppsala kommun planerar för att bygga ut ett effektivt transportsystem med kopplingar till södra staden. I dessa planer finns en spårvägslinje som binder ihop stadens södra delar med centrum och även en länk över Fyrisån som gör att kommunikationer från E4 och Stockholmstågen blir enklare.

Övrig service

På området finns gott om service såsom restauranger, caféer, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc.

Byggnadsfakta

Adress: Ulls väg 28A, Ultuna

Läge: Green Innovation Park

Yta: 182 kvm

Tillträde: Enligt överenskommelse

Se byggnaden på en karta

Miljöbilder

Ulls väg 28A

Ulls väg 37

Planlösning

Ulls väg 29A plan

Läs mer om Cookies