Charmigt kontorshus mitt på Campus Ultuna

Green Innovation Park - Gula huset

Charmigt kontorshus i två plan på totalt 278 kvm med adress Almas allé 9 mitt på Campus. Ljusa fräscha kontorsrum i varierande storlekar och ett stort fika- matrum med plats för många. Fibernät är installerat.

Byggnadsbeskrivning

Charmigt kontorshus fd bostad uppfört 1923 i en våning med vind under brutet och valmat tegeltak. Stor välkommande entréhall med trappa upp till plan 2. På nedre plan finns det idag sju stycken kontosrum i varierande storlekar samt en toalett. Plan 2 erbjuder stort fika/matrum och fyra större kontorsrum samt dusch och toalett.

Vänligen kontakta oss för mer detaljerad beskrivning alternativt visning av lokalerna. 

Omgivning

Tänk dig en plats där du kan utveckla dina idéer och knyta kontakter med andra som också vill samverka och på så sätt bidra till en hållbar framtid. En plats där människor, akademi och näringsliv drar nytta av varandra och blir ännu mer framgångsrika. Välkommen till Green Innovation Park!

Green Innovation Park erbjuder en attraktiv innovationskultur där människor och företag förväntas skapa innovationer för en hållbar framtid.

Som medlem i Green Innovation park blir du en del av en företagskultur med forskare, studenter, företag och entreprenörer. Här finns något som passar alla. För att få mer information och ta del av de olika medlemsnivåer som finns, lär mer på www.greeninnovationpark.se. Green Innovation park är en gemensam satsning av Akademiska Hus och Sveriges lantbruksuniversitet.

Parkering

I området finns goda möjligheter till parkering

Kommunikationer

På ca 10 minuter tar du dig med bil från centrala delarna av Uppsala.

Bussförbindelserna är goda från Uppsala city och från Resecentrum går 5 stadsbusslinjer till Ultuna. Även regionbussarna 101 och 804 går till Ultuna. För uppdaterad information och tidtabeller se www.ul.se.

En cykelväg går från Svandammen i centrala Uppsala och söderut i vackra omgivningar längs Fyrisån till Ultuna.

Uppsala kommun planerar för att bygga ut ett effektivt transportsystem med kopplingar till södra staden. I dessa planer finns en spårvägslinje som binder ihop stadens södra delar med centrum och även en länk över Fyrisån som gör att kommunikationer från E4 och Stockholmstågen blir enklare. 

Övrig service

På området finns gott om service såsom restauranger, caféer, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc.

Green Innovation Park är ett samarbete mellan Akademiska Hus och Sveriges lantbruksuniversitet.  

Byggnadsfakta

Läge: Almas allé 9, Ultuna

Yta: 278 kvm

Tillträde: Enligt överenskommelse

Se byggnaden på en karta

Miljöbilder

Lokal Almas Allé 9 - Green Innovation Park

Lokal Almas Allé 9 - Green Innovation Park

Lokal Almas Allé 9 - Green Innovation Park

Läs mer om Cookies