Ledigt kontor på Lägerhyddsvägen 2, Hus 38

Mycket fräsch kontorsbyggnad belägen mitt i Polacksbacken företagspark och Uppsalas hetaste forskningskluster. Byggnaden har genomgått renovering under 2007 och är smakfull och effektiv såväl interiört som exteriört. Som närmaste grannar återfinns Ångströmslaboratoriet, Akademiska sjukhuset samt Uppsala Science Park.

Byggnadsbeskrivning

Lokal finns tillgänglig på andra alternativt tredje våningen i denna byggnad om totalt tre plan. Möjlighet för såväl kontorsladskap som lösningar med separata kontor finns. Kombinationen med mycket god takhöjd och stora fönster ger mycket luftiga kontorsmiljöer. Stor terrass på våningsplanet och fin uteplats i markplan. Fina toaletter, uppehållsutrymmen, pentry mm. Lokalen renoveras under 2009 och man har som kund därför stora möjligheter att påverka utformning och val.

Omgivning

Mycket naturskönt område i nära anslutning till Uppsalas centrum. På området blandas gamla regementsbyggnader med nya undervisningslokaler på ett mycket smakfullt sätt. Utsikten bjuder på fina vyer ut över Uppsala och slätten. Som närmsta grannar hittar vi det topp moderna Ångströmslabboratoriet samt Uppsala Science Park.

Parkering

Mycket goda parkeringsmöjligheter i anslutning till entrén.

Kommunikationer

Kommunikationerna till Polacksbacken är utmärkta. Man når Uppsala city på ca fem minuter med bil såväl som på cykel. Området har även mycket bra bussförbindelser med såväl centrum som centralstationen.

Övrig service

Mycket nära till flera restauranter samt café och idrottsanläggning.

Byggnadsfakta

Adress: Lägerhyddsvägen 2, Hus 38
Läge: Polacksbacken företagspark
Yta: 16-66 kvm
Tillträde: Enligt överenskommelse
Se byggnaden på en karta

Miljöbilder