Till navigation Till innehåll (s)

AWL

A Working Lab vid Johanneberg Science Park är en del av Sveriges ledande samverkansarena för samhällsbyggnad, Johanneberg Science Park. En plats där näringsliv, samhälle och akademi möts och där några av Sveriges främsta innovationer inom samhällsbyggnad skapas.

CO-WORKING
I vår co-working erbjuds ett flertal tjänster för att skapa en flexibel och attraktiv miljö anpassade för små aktörer och individers behov inom samhällsbyggnadsbranschen. Vi erbjuder mindre kontor och medlemskap som ger tillgång till flexplatser i en öppen kontorsmiljö. För mer information - mejla hello@aworkinglab.se

LEARNING LAB
Learning Lab är ett unikt tjänsteerbjudande som utmanar de traditionella ramarna för lärande miljöer. Det är en plattform där framtidens lärande miljöer och pedagogik laboreras fram genom att testa, utmana och iterera hypoteser. Vid Learning Lab samlas forskare, pedagoger, akademi och näringsliv för att gemensamt experimentera med människans beteende och lärande, det fysiska rummet och digital teknik. För mer information - Klicka här!

MAKERSPACE
Makerspace är mötesplatsen för kreativitet. Vid makerspace samlas människor med ett gemensamt intresse för att skapa och lära sig ny digital teknik. Det är en verkstad utrustad med maskiner där medlemmar kan skapa och testa sina innovationer. Hjärtat i makerspace är dess community där människor samlas för att dela kunskap och erfarenheter. För mer information och intresseanmälan - Klicka här!

KONFERENS- OCH MÖTESRUM
I huset finns sammanlagt 14 gemensamma mötes- och konferensrum som går att hyra efter behov. De olika rummen är anpassade för allt från workshops, styrelsesittningar, videokonferenser och aktiva möten till experimentell användning av vårt Learning Lab. För rumsbokning - Klicka här!

 

Om A Working Lab

Arkitekt: Tengbom
Byggår: 2019
Campusområde: Chalmers - Campus Johanneberg
Adress: Sven Hultins plats 5
Ort: Göteborg
Anl. nr: O0007044

Hyresgäster: Näringsliv, främst inom samhällsbyggnad
Verksamhet: Kontor, co-working, makerspace, Learning Lab, konferens, mötesrum och restaurang 
Bruttoarea: 11 700 kvm

Kontakt

Marcus Nordin
Drifttekniker
070 610 25 55
marcus.nordin@akademiskahus.se
Anders M Berg
Fastighetschef
070 780 25 69
anders.m.berg@akademiskahus.se
Ebba Kullin
Verksamhetsledare/Site Manager
ebba.kullin@akademiskahus.se
Madeleine Jernberg
Mood Manager Konsult;Lernia
madeleine.jernberg@akademiskahus.se
Jonaz Björk
Digital Scenograf
073 024 65 91
jonaz.bjork@akademiskahus.se
Lars Lundahl
Teknisk förvaltare
070 609 25 89
lars.lundahl@akademiskahus.se
Michael Guldager
Fastighetsförvaltare
072 530 70 17
michael.guldager@akademiskahus.se