Till navigation Till innehåll (s)

Mer information:

Charlotte Odbratt
Projektchef
070 579 25 05
charlotte.odbratt@akademiskahus.se

Natrium bakom kulisserna

Fredag, 17 november 2023

Natrium vid Göteborgs universitet

I februari 2020 gick startskottet för Natrium på Medicinareberget i Göteborg. Idag 17 november det äntligen dags för invigning!

Med certifiering Miljöbyggnad guld, klart enligt tidplan och under budget är huset ett bevis på att projektet arbetat utifrån en gemensam målbild där samverkan mellan Akademiska Hus, Göteborgs universitet och Skanska präglat varje steg i processen.  

Häng med bakom kulisserna och möt några av nyckelpersonerna som förverkligat att Naturvetenskapliga fakultetens fem institutioner nu kan samlas på en plats med nya förutsättningar för forskning och utbildning.