Till navigation Till innehåll (s)

För mer information

Magnus Carlson
Teknisk Förvaltare
073 026 32 59
magnus.carlson@akademiskahus.se
Lisette Bengtsson
Fastighetsförvaltare
072 210 33 69
lisette.bengtsson@akademiskahus.se

Campus Alnarp

En varm och solig dag utanför slottet i Alnarp

Välkommen till Campus Alnarp. Alnarp som ligger mitt i den kunskapsintensiva Öresundregionen mellan Malmö och Lund domineras av Alnarpsparken som gör campus till en grönskande oas. Många av byggnaderna är uppförda under senare delen av 1800-talet och håller en mycket hög arkitektonisk kvalité. SLU Alnarp dominerar lokalmässigt men det finns även mindre verksamheter och bostäder för främst forskare och studenter som bidrar till livet på campus. Tillsammans med SLU har vi tagit fram en campusplan för att skapa förutsättningar att utveckla området och skapa en attraktiv miljö för både forskning och utbildning.

Green Innovation Park öppnar upp campus för fler

Green Innovation Park är en gemensam satsning av SLU och Akademiska Hus för att öppna upp Campus Alnarp för annan verksamhet än akademin. I första hand företag inom de gröna näringarna. Läs mer på greeninnovationpark.se.

appdated_mittcampus_puff.jpg

Håll koll på campus

Appen Mitt Campus ger dig samlad information om vad som händer på campus oavsett om det är uppdaterade kartor, kommande störningar, åtgärder eller kontaktuppgifter. Dessutom kan du enkelt skapa, följa och lämna felanmälan direkt i appen.

Ladda ner appen på App Store eller Google Play.