Till navigation Till innehåll (s)
Informationsflöde
Högskolan i Gävle

Julhälsning från Akademiska Hus

god_helg_mitt_campus.jpg

Det nalkas mot jul och ett nytt år närmar sig med stormsteg.

Vi på akademiska hus vill passa på att önska er alla 

En fridfull god jul och ett gott nytt lyckosamt år.

Fram tills dess att vi kan träffas personligen igen, vill vi dela med oss av ett axplock av vad vi under året har jobbat med:

- Tillsammans med representanter från HiG:s fastighetsavdelning, studenter och lärare har vi genomfört en hel workshopserie med framtidens lärandemiljöer i fokus. Som tur var hann vi ha de tre första tillfällena på plats i Gävle innan Corona satte stopp för det och vi ställde om digitalt. En fantastiskt rolig process som ska mynna ut i ett strategiskt dokument som vi tillsammans med HiG kommer att jobba med många år framöver.

- Underhåll sker som vanligt enligt vår underhållsplan och i år är det två åtgärder som vi framförallt vill lyfta. I biblioteket har vi förbättrat inneklimatet och i korridoren i hus 11 har vi förbättrat belysningen och fräschat upp ytskikten. Dessa är båda en del av vårt arbete med hållbarhet som sedan det blivit färdigställt visar på en minskning av energi och en trivsammare miljö.

- Att utemiljön är viktig har nog inte undgått någon – och att den kommer vara om än mer viktig efter pandemin kan nog många skriva under på. I spåret av lärandemiljöprocessen ovan har vi kommit igång med ett arbete för utemiljön där vi på sikt vill stärka utemiljön både ur lärandeperspektivet och restorativa miljöer, detta ska bli spännande att jobba mer med under nästa år.
 

Tack för detta år och Vi ser med tillförsikt framemot ett nytt spännande år tillsammans med er! 

Felanmälan är öppen som vanligt och du kan felanmäla via vår webbplats eller i appen Mitt campus.
 

Med vänliga hälsningar

Akademiska Hus med personal