Till navigation Till innehåll (s)

För mer information

Martin Andersson
Teknisk förvaltare
070 585 76 62
martin.andersson@akademiskahus.se
Peter Brask
Fastighetsförvaltare
072 211 05 58
peter.brask@akademiskahus.se

Campus Flemingsberg

ANA_23.jpg

Campus Flemingsberg erbjuder en mångsidig, stimulerande miljö. Här möts 16 000 studenter, forskare och en rad växande Life Science-företag. I Akademiska Hus lokaler på campus finns Karolinska Institutet med utbildning inom bland annat odontologi och medicin samt Polisutbildningen. Polisutbildningen har expanderat sin verksamhet på Campus Flemingsberg och under 2017 var lokalerna redo att ta emot ca 700 polisstudenter.

Närmaste grannar är Södertörns högskola, Novum forskningspark och Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.

Flemingsberg ska utvecklas till ett av Stockholmsregionens mest betydelsefulla centrum för utbildning, forskning och innovation. Akademiska Hus bidrar med flera nya spännande projekt, t ex i form av undervisningslokaler.

Parkeringsinformation

Personal och besökare med bil hänvisas till avgiftsbelagda parkeringsplatser inom Campus Flemingsberg. Se gärna Campuskarta. 

Nu har det blivit enklare att parkera bilen på campus. Du kan hitta, betala och förlänga din parkering direkt i din telefon via appen MobliPark, den är gratis och inga extra avgifter tillkommer. Parkeringsavgiften dras direkt från ditt betalkort, vilket gör att du har full kontroll och slipper krångel med fakturor. Du behöver inte oroa dig för att din parkeringstid går ut eller att biljetten är korrekt placerad i rutan. Du har även möjlighet att förlänga din tid för parkering om ditt besök drar ut på tiden. 

Läs mer om hur det fungerar här.