Till navigation Till innehåll (s)

För mer information

Anna-Karin Anderwall
Fastighetschef
073 084 30 42
anna-karin.anderwall@akademiskahus.se
Johan Svahn
Avdelningschef
076 780 29 59
johan.svahn@akademiskahus.se

Campus Örebro

OP18_4599.jpg

Universitetsområdet i Örebro är ett väl sammanhållet campus där byggnader för forskning, undervisning, bibliotek och fysisk aktivitet samspelar. När första spadtaget togs 1969 var det gymnastik- och idrottshögskolan som såg dagens ljus, något som har bidragit till ett ovanligt aktivt studentliv bland studenterna i Örebro. Örebro universitet expanderade kraftigt under 1990-talet då även bostäder och servicebutiker uppfördes i direkt anslutning till universitetet, något som gör att campuskaraktären ökar ytterligare.

Kommunikationer

Hur du tar dig till campus hittar du i följande länk.

Service på Campus

På campus finns ett stort utbud av caféer och restauranger. Det finns även en Pressbyrå, en databutik och bokhandel. Campusområdet erbjuder gott om mötesplatser, kreativa utemiljöer och idrottsaktiviteter.

Parkeringsinformation

Parkeringsplatser för bilar, elbilar och cyklar finns på området. Samtliga parkeringsplatser finns utmärkta på campuskartan

Vi har Aimo Park som parkeringsentreprenör. Kontakta Aimo Park för frågor kring parkeringarna. Aimo Park hanterar även uthyrning av reserverade parkeringsplatser. Parkeringsavgifter kan betalas via kontantfria automater eller via app som heter MobilPark.