För mer information

Anton Andersson
Fastighetsförvaltare
073 067 83 36
anton.andersson@akademiskahus.se

Campus Luleå

Välkommen till campus Luleå och Sveriges nordligaste campus. Här finns sedan 1971 Luleå tekniska universitet, LTU. Just det unika nordliga läget ger campus en stark egen identitet med möjligheter till en mängd vinteraktiviteter. Inne på campus återfinns Sveriges första railpark med möjlighet att vintertid åka både skidor och snowboard på universitetsområdet.

Aktiviteter, service och boende är något som studenter efterfrågat vilket LTU och Akademiska Hus har tagit fasta på. Under 2020 kommer 199 lägenheter med plats för 266 studenter och forskare stå klara, mitt på Campus Luleå. På campus finns även gym, restauranger och café.

Träffa oss!

Välkomna till Kårhusgränd 7 och vårt lokalkontor i Luleå.

Vi finns alltid på plats klockan 09:30 - 11:00. Vill du träffa oss en annan tid - ring gärna till vår växel på 010-557 24 00 så hjälper dem dig vidare.

 

Aktuellt på campus

Just nu finns inga aktuella händelser för valt campus.

Vill du att vi skickar notifieringar om händelser kan du skapa en prenumeration

Informationsbrev om pågående aktiviteter

Ungefär varannan vecka publicerar vi ett informationsbrev om pågående aktiviteter Campus Luleå. Läs det senaste på svenska eller på engelska (vecka 13-14, PDF).

Här finns störningsinformation om ombygnationen av Regnbågsallén på svenska och på engelska (vecka 46-47, PDF) och en kompletterade information om arbeten utanför E-huset på svenska (vecka 49). Här finns störningsinformation om ombygnationen av biblioteket på svenska och på engelska (vecka 46-47, PDF).