För mer information

Johan Ljung
Fastighetschef
070 643 76 55
johan.ljung@akademiskahus.se
Martin Andersson
Drifttekniker
070 585 76 62
martin.andersson@akademiskahus.se
Mikael Wiman
Drifttekniker
070 629 13 70
mikael.wiman@akademiskahus.se

Campus Flemingsberg

Campus Flemingsberg

Välkommen till startsidan för Campus Flemingsberg i Huddinge kommun i södra Stockholmsregionen. Här hittar du information om vad som händer på campus.

Campus Flemingsberg erbjuder en mångsidig, stimulerande miljö. Här möts 16 000 studenter, forskare och en rad växande Life Science-företag. I Akademiska Hus lokaler på campus finns Karolinska Institutet med utbildning inom bland annat odontologi och medicin samt Polisutbildningen. Polisutbildningen har expanderat sin verksamhet på Campus Flemingsberg och under 2017 var lokalerna redo att ta emot ca 700 polisstudenter.

Närmaste grannar är Södertörns högskola, Novum forskningspark och Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.

Flemingsberg ska utvecklas till ett av Stockholmsregionens mest betydelsefulla centrum för utbildning, forskning och innovation. Akademiska Hus bidrar med flera nya spännande projekt, t ex i form av undervisningslokaler.

Läs mer här om vad som händer i hela Flemingsbergsområdet.

Håll koll på campus

Appen Mitt Campus ger dig samlad information om vad som händer på campus oavsett om det är uppdaterade kartor, kommande störningar, åtgärder eller kontaktuppgifter. Dessutom kan du enkelt skapa, följa och lämna felanmälan direkt i appen.

Ladda ner appen på App Store eller Google Play.