Effektiva kontorslokaler från ca 50-250 kvm i Green Innovation Park, Ultuna

Byggnadsbeskrivning

Ulls väg 29 A erbjuder effektiva kontorslokaler från ca 50 till 500 kvm, väl anpassade för små som medelstora företag. Lokalerna är nyrenoverade och fräscha med effektiva och flexibla planlösningar. Här delas funktioner som kök och möteslokaler för ett effektivt och flexibelt lokalutnyttjande som stimulerar till möten. Våra mötesrum rymmer mellan ca 8-20 personer och det finns även möjlighet att nyttja en fd anatomisk teater med blandade sitt- och ståplatser för ca 30-40 personer.

I hyran ingår del i gemensamhetsfunktioner som pentry, mötesrum, toaletter, kaffemaskin etc, samt värme kyla, vatten, sophantering och städning av gemensamma ytor. El och moms tillkommer. Behöver du hyra förrådsyta eller köpa till service och tjänster finns även den möjligheten.

Omgivning

Green Innovation Park är ett samarbete mellan Akademiska Hus och Sveriges lantbruksuniversitet. Målet är att skapa en ny stadsdel för innovation och företagande. På området samlas företag, forskare och entusiastiska entreprenörer som driver den gröna näringen framåt. En plats där akademi, näringsliv och offentlig sektor drar nytta av varandra och blir ännu mer framgångsrika. Läs mer om satsningen på Green Innovation Park och vilka fördelar ditt företag kan ha utbyte av på www.greeninnovationpark.se.

Lokalerna är omgivna av en naturskön parkmiljö med stora grönytor och närhet till ån. Det planeras för en omfattande utbyggnad av bostäder och lokaler i området.

Andra företag i närheten
Green Innovation Park rymmer i dagsläget cirka 30 företag – och fler är på väg. Många är världsledande inom sitt område medan andra befinner sig i uppstartsfasen. Representationen bland företagen är bred: Här finns både export- produktion- och forskningsföretag inriktade på exempelvis medicinteknik, biologi, solenergi och miljösäkerhet. Områdets största aktör är SLU, Sveriges gröna universitet med cirka 1000 forskare och 2000 studenter. I universitetets toppmoderna forsknings- och undervisningslokaler kan du bland annat träffa världsledande agronomer, veterinärer, landskapsarkitekter och ekonomer. Ett stenkast bort finns SVA, en expertmyndighet inom veterinärmedicin med diagnostik, forskning, beredskap och rådgivning som en del av sitt uppdrag.

Parkering

I området finns goda möjligheter till parkering.

Kommunikationer

På ca 10 minuter tar du dig med bil från de centrala delarna av Uppsala.

Bussförbindelserna är goda från Uppsala city och från Resecentrum går 5 stadsbusslinjer till Ultuna. Även regionbussarna 101 och 804 går till Ultuna. För uppdaterad information och tidtabeller se www.ul.se.

En cykelväg går från Svandammen i centrala Uppsala och söderut i vackra omgivningar längs Fyrisån till Ultuna.

Uppsala kommun planerar för att bygga ut ett effektivt transportsystem med kopplingar till södra staden. I dessa planer finns en spårvägslinje som binder ihop stadens södra delar med centrum och även en länk över Fyrisån som gör att kommunikationer från E4 och Stockholmstågen blir enklare. 

Övrig service

På området finns gott om service såsom restauranger, caféer, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc.

Byggnadsfakta

Läge: Ulls väg 29A, Ultuna

Yta: ca 50 - 500 kvm

Tillträde: Enligt överenskommelse

Se byggnaden på en karta

Miljöbilder 

Ulls väg 29A

Ulls väg 29A

Ulls väg 29A

Läs mer om Cookies