Med karaktär och läge utöver det vanliga på Arrheniusplan 2C i Uppsala

Byggnadsbeskrivning

Representativ herrgårdsbyggnad om ca 1200 m²  LOA mitt i Ultunas natursköna miljö för den som vill bli en del av innovationskulturen i Green Innovation Park. Rumsindelad planlösning i 2,5 plan rum i varierande storlekar, vackra trägolv, kakelugnar och djupa fönsternischer. Hela huset är smakfullt renoverat i ljusa färger. Balkongen i söderläge bjuder in till att njuta av en kopp kaffe och blicka ut över de natursköna omgivningarna

Avgift för medlemskap i Green Innovation Park tillkommer och anpassas utifrån kunden. Läs mer på greeninnovationpark.se/bli-medlem/.

Omgivning

Tänk dig en plats där du kan utveckla dina idéer och knyta kontakter med andra som också vill samverka och bidra till en hållbar framtid. En plats där människor, akademi och näringsliv drar nytta av varandra och blir ännu mer framgångsrika. Välkommen till Green Innovation Park! Som medlem i Green Innovation Park blir du en del av vår innovationskultur med forskare, studenter, företag och entreprenörer. Här finns något som passar alla.

Green Innovation Park ligger på SLU:s campusområden i Uppsala och Alnarp. Vi attraherar nyfikna människor och erbjuder en innovationskultur där människor och företag förväntas skapa innovationer för en hållbar framtid. Med ena benet i akademin och det andra i företagsvärlden vill vi skapa de bästa förutsättningarna för olika kompetenser att mötas och stimulera varandra till nya upptäckter och samarbeten. Green Innovation Park är en gemensam satsning mellan Sveriges lantbruksuniversitet och fastighetsbolaget Akademiska Hus med stöd från Region Uppsala, Uppsala kommun, Lomma kommun och Europeiska Unionen.

Hela campus Ultuna omges av en fantastisk naturskön parkmiljö med stora grönytor och närhet till åriket, perfekt för rekreation. 2018 tilldelades Ultuna för andra året i rad den prestigefulla Gren Flag Award för de vackra utemiljöerna och förvaltningen av densamma.

Idag finns ett 50-tal företag i området och fler är på väg. Här samlas företag, forskare och entusiastiska entreprenörer som verkar för en hållbar framtid. Områdets största aktör är SLU (Sveriges lantbruksuniversitet)med ca 1000 forskare och 2000 studenter. I universitetets toppmoderna forsknings- och undervisningslokaler kan du bland annat träffa världsledande agronomer, veterinärer, landskapsarkitekter och ekonomer. En annan stor aktör i området är SVA (Statens veterinärmeicinska anstalt).

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i området.

Kommunikationer

Busshållsplats direkt utanför. Bussförbindelserna är goda från Uppsala city och från Resecentrum går 5 stadsbusslinjer till Ultuna. Även regionbussarna 101 och 804 går till Ultuna. För uppdaterad information och tidtabeller se ul.se. En cykelväg går från Svandammen i centrala Uppsala och söderut i vackra omgivningar längs Fyrisån till Ultuna. På ca 10 minuter tar du dig med bil från de centrala delarna av Uppsala.

Övrig service

På området finns gott om service såsom restaurang, caféer, foodtrucks, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc. Det pågår en omfattande utbyggnad av bostäder i området.

Byggnadsfakta

Adress: Arrheniusplan 2C, Uppsala
Läge: Green Innovation Park
Yta: ca 1200 kvm
Tillträde: Enligt överenskommelse
Se byggnaden på en karta

Miljöbilder