Kontorsgemenskap med fokus på samverkan och företagsutveckling

Green Innovation Park - Växthuset

Byggnadsbeskrivning

Växthuset passar bra för det mindre eller nystartade företaget. Här kan du hyra skrivbordsplats med eller utan specificerad plats, eller eget rum för en eller fem personer. Del i gemensamhetsfunktioner såsom lounge, pentry, 5 st mötesrum, wifi, kopiator, städning, kaffemaskin och WC ingår i hyran. I hyran ingår även ett basutbud av kontorsmöbler och möblering av gemensamma utrymmen.

Lokalerna är nyrenoverade och fräscha och består av en välkomnande foajé/loungedel med sittgrupper, mötesrum för 8-10 personer, lunchrum samt en f.d. anatomisk teater med blandade sitt- och ståplatser för ca 50 personer.

Varje fredag träffas vi för nätverksfrukost mellan kl 08:30-09:30 och på onsdagar är du välkommen på Greenspiration Hour. Läs mer om satsningen på Green Innovation Park och vilka fördelar ditt företag kan ha utbyte av på www.greeninnovationpark.se.

Andra företag i närheten

Green Innovation Park rymmer i dagsläget cirka 40 företag – och fler är på väg. Representationen bland företagen är bred. Här finns både export- produktion- och forskningsföretag inriktade på exempelvis miljöteknik, biologi, solenergi och miljösäkerhet. Områdets största aktör är SLU, Sveriges gröna universitet med cirka 1000 forskare och 2000 studenter.

I universitetets toppmoderna forsknings- och undervisningslokaler kan du bland annat träffa världsledande agronomer, veterinärer, landskapsarkitekter och ekonomer. Ett stenkast bort finns SVA, en expertmyndighet inom veterinärmedicin med diagnostik, forskning, beredskap och rådgivning som en del av sitt uppdrag.

Parkering

I området finns goda möjligheter till parkering

Kommunikationer

På ca 10 minuter tar du dig med bil från centrala delarna av Uppsala.

Bussförbindelserna är goda från Uppsala city och från Resecentrum. För uppdaterad information och tidtabeller se www.ul.se.

En cykelväg går från Svandammen i centrala Uppsala och söderut i vackra omgivningar längs Fyrisån till Ultuna.

Uppsala kommun planerar för att bygga ut ett effektivt transportsystem med kopplingar till södra staden. I dessa planer finns en spårvägslinje som binder ihop stadens södra delar med centrum och även en länk över Fyrisån som gör att kommunikationer från E4 och Stockholmstågen blir enklare. 

Övrig service

På området finns gott om service såsom restauranger, caféer, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc.

Green Innovation Park är ett samarbete mellan Akademiska Hus och Sveriges lantbruksuniversitet.  

Byggnadsfakta

Läge: Ulls väg 29C, Ultuna

Yta: 5-25 kvm

Tillträde: Enligt överenskommelse

Se byggnaden på en karta

Miljöbilder

Lokal Ulls väg 29 Green Innovation Park

Lokal Ulls väg 29 Green Innovation Park

Lokal Ulls väg 29 Green Innovation Park

Lokal Ulls väg 29 Green Innovation Park

Planskiss

Planskiss Ulls väg 29C

Läs mer om Cookies