Till navigation Till innehåll (s)
Informationsflöde
Albano / AlbaNova

Välkommen på ett digitalt Aha-seminarium om campusutveckling för biologisk mångfald den 28 september

Trdmedfgelholk

Biologisk mångfald är en förutsättning för allt liv på jorden. Denna balans är starkt hotad. Enligt forskningen är det mänskligheten och det sätt vi lever på som orsakar den snabba förlusten av arter. Den 28 september bjuder Akademiska Hus in dig till ett digitalt Aha-seminarium på ämnet.

Som en av Sveriges största aktörer inom bygg- och fastighetsbranschen och en stor mark- och parkförvaltare har Akademiska Hus tillsammans med lärosäten runt om i landet en chans att göra skillnad. Välkommen till ett seminarium om campusutveckling för biologisk mångfald.

I samtalet deltar Marie Stenseke, professor i kulturgeografi och prodekan vid Handelshögskolan, Göteborgs universitet, Anna Persson, forskare vid Lunds universitet på Centrum för miljö- och klimatvetenskap,Erik Florman, hållbarhetschef på Akademiska Hus och Sara Karlsson, markförvaltare på Akademiska Hus. Anders Enetjärn, grundare av Ecogain är moderator. 

Seminariet är digitalt men det finns också publikplatser i studion i Göteborg och du anger intresse i anmälningsformuläret. Sändningen spelas in i sin helhet och går att se i efterhand.

Datum: 28 september
Tid: kl 11-12
Plats: Digitalt (finns publikplats i studion i Göteborg)

Sista anmälningsdag: 27 september kl. 12.

Läs mer och anmäl dig till seminariet på Aha:s webbplats.