Den nya appen Mitt Campus ska förenkla våra hyresgästers vardag

Fredag, 8 maj 2020

Nu är vår app Mitt Campus äntligen klar och går att ladda ner! Appen kompletteras med mina sidor på akademiskahus.se, där våra hyresgäster enkelt kan hitta kontaktuppgifter, skapa och följa sin felanmälan. De kan också ta del av nyheter och annan praktisk information om campus och byggnader där de befinner sig.

Mitt Campus är en lättanvänd app som riktar sig till våra hyresgäster. Appen är gratis och finns för både Iphone och Android-mobiler.

Så funkar appen Mitt Campus

Håll koll på vad som händer på campus

Genom att välja ett campus och en eller flera byggnader så skapas ditt personliga flöde med uppdaterad information, kartor, kontakt-uppgifter, service, nyheter och störningar som kan komma att påverka dig i din vardag.

Skapa och följ din felanmälan

Du kan enkelt skapa, följa och lämna feedback på din felanmälan direkt i appen. Du får en överblick över felanmälningar du gjort och kan enkelt se status på ditt ärende.

Hitta rätt person på rätt plats

Du kan enkelt söka, hitta och spara kontaktuppgifter för respektive campus och byggnad. På så sätt vet du vem du kan kontakta om du har frågor eller om någonting händer.