Till navigation Till innehåll (s)

För mer information

Martin Andersson
Teknisk förvaltare
070 585 76 62
martin.andersson@akademiskahus.se
Peter Brask
Fastighetsförvaltare
072 211 05 58
peter.brask@akademiskahus.se

Campus Flemingsberg

Campus Flemingsberg

Välkommen till startsidan för Campus Flemingsberg i Huddinge kommun i södra Stockholmsregionen. Här hittar du information om vad som händer på campus.

Campus Flemingsberg erbjuder en mångsidig, stimulerande miljö. Här möts 16 000 studenter, forskare och en rad växande Life Science-företag. I Akademiska Hus lokaler på campus finns Karolinska Institutet med utbildning inom bland annat odontologi och medicin samt Polisutbildningen. Polisutbildningen har expanderat sin verksamhet på Campus Flemingsberg och under 2017 var lokalerna redo att ta emot ca 700 polisstudenter.

Närmaste grannar är Södertörns högskola, Novum forskningspark och Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.

Flemingsberg ska utvecklas till ett av Stockholmsregionens mest betydelsefulla centrum för utbildning, forskning och innovation. Akademiska Hus bidrar med flera nya spännande projekt, t ex i form av undervisningslokaler.

Läs mer här om vad som händer i hela Flemingsbergsområdet.

appdated_mittcampus_puff.jpg

Håll koll på campus

Appen Mitt Campus ger dig samlad information om vad som händer på campus oavsett om det är uppdaterade kartor, kommande störningar, åtgärder eller kontaktuppgifter. Dessutom kan du enkelt skapa, följa och lämna felanmälan direkt i appen.

Ladda ner appen på App Store eller Google Play.