Kontakt

Magnus Huss
Marknadsområdesdirektör
08-685 76 40
magnus.huss@akademiskahus.se

Följ bygget av Biomedicum på Campus Solna

Tisdag, 24 maj 2016
Biomedicum ska bli en toppmodern laboratorieanläggning. Här skapas unika möjligheter till gränsöverskridande medicinsk forskning när olika vetenskapliga discipliner för första gången samlas under ett tak. Biomedicum blir med sina 80 000 kvadratmeter ett av Europas största forskningslabb och det är också det största enskilda byggprojektet hittills för Akademiska Hus.

För att dokumentera bygget och för att lyfta fram hur vi jobbar i stora byggprojekt har vi tagit fram en serie av filmer.

I den första filmen följer vi Magnus Huss, projektchef Akademiska Hus, under en dag som avslutas utanför byggarbetsplatsen. Hör honom berätta om den avancerade byggprocessen som ska leda fram till att Biomedicum står klart 2018.

I seriens andra film får vi möta arkitekterna bakom Biomedicum, Lotte Søborg och Sara Nilsson från kontoret CF Møller. De berättar om hur tankarna bakom framtidens laboratorium har sett ut.

Se filmerna här

Läs mer om Cookies