Till navigation Till innehåll (s)

Varumärket A Working Lab nominerat till Svenska Designpriset

Onsdag, 11 september 2019

awl_nominering.jpg

Akademiska Hus lillasyster, varumärket A Working Lab, har nominerats till Svenska Designpriset 2019 för sin grafiska form.

I våras lanserades A Working Lab som Akademiska Hus nationella koncept för co-working och andra flexibla mötesplatser. För att marknadsföra de nya typerna av tjänster och miljöer lanserades A Working Lab som eget varumärke - en lillasyster till Akademiska Hus. Nu kan alltså varumärket vinna ett av Sveriges mest prestigefyllda pris inom grafisk design och formgivning.

– Det är väldigt roligt att vi blivit nominerade. A Working Lab är ett piggt tillskott i Akademiska Hus-familjen. Vi ville hitta en form där summan av delarna skapar en större helhet, och där det finns ett släktskap med Akademiska Hus-loggans pusselbit, om än subtilt, säger Cecilia Wide kommunikationsdirektör Akademiska Hus

Röstningen är öppen för alla på Svenska designprisets webbplats. Lägg din röst här.

Vinnaren utses på prisgalan den 17 oktober.