Till navigation Till innehåll (s)

Besök våra campus på Open House Stockholm

Torsdag, 30 september 2021

Besök våra campus på Open House Stockholm

Nu till helgen, den 1-3 oktober, är det dags för Open House Stockholm då allmänheten bjuds in till gratis guidade visningar av stadens mest unika och spännande byggnader och platser. Akademiska Hus är mycket glada över att kunna välkomna besökare till fyra campusområden: Campus Solna, KTH Campus, Frescati och campus Albano.

Att besöka arkitekturfestivalen Open House är gratis och alla våra visningar sker i år utomhus. För att delta måste man boka plats via Open House Stockholms hemsida.

  • Campus Solna, 1 oktober kl 12.00. Samling utanför Aula Magna.
  • KTH Campus, 2 okober kl 10.00, 11.30 och 13.30. Samling utanför KTH Entré.
  • Frescati, 2 oktober kl 12.00. Samling vid tunnelbaneuppgången.
  • Campus Albano, 2 oktober kl 11.00, 12.00 och 13.30. Samling Greta Arwidssons väg 13.
  • Campus Albano, 3 oktober kl 11.00 , 12.00 och 13.30. Samling Greta Arwidssons väg 13.

Festivalen syftar till att involvera allmänheten i stadens utveckling och stimulera intresset för arkitektur och samhällsbyggande.

Vad är Open House?

Arkitekturfestivalen syftar till att involvera allmänheten i stadens utveckling och stimulera intresset för arkitektur och samhällsbyggande.

Den ideella organisationen Open House Stockholm är en del av det globala nätverket Open House Worldwide. Föreningarna Samhällsbyggarna, Samhällsbyggnadslänken, Stockholms Arkitektförening och Stockholms Byggnadsförening är grundare av Open House Stockholm.