Till navigation Till innehåll (s)

För mer information

Mikael x Karlsson
Teknisk förvaltare
070 253 25 57
mikaelx.karlsson@akademiskahus.se
Salaheldin Mohammed
Teknisk Förvaltare
072 503 56 57
salaheldin.mohammed@akademiskahus.se
Michael Guldager
Fastighetsförvaltare
072 530 70 17
michael.guldager@akademiskahus.se

Chalmers - Campus Johanneberg

Fem minuters gångväg från Götaplatsen ligger Campus Johanneberg. Här finns ungefär 8 500 Chalmersstudenter och merparten av Chalmers forskning. Även Göteborgs universitet har forskning och utbildning inom både naturvetenskap och humaniora på Chalmersområdet.

Här finns också flera kunskapsintensiva företag som bedriver verksamhet i symbios med Chalmers. I den direkta omgivningen finns dessutom Johannebergs Science Park och inkubatorsverksamhet.

Fastigheterna på Chalmers ägs av Akademiska Hus och Chalmersfastigheter.

    

appdated_mittcampus_puff.jpg

Håll koll på campus

Appen Mitt Campus ger dig samlad information om vad som händer på campus oavsett om det är uppdaterade kartor, kommande störningar, åtgärder eller kontaktuppgifter. Dessutom kan du enkelt skapa, följa och lämna felanmälan direkt i appen.

Ladda ner appen på App Store eller Google Play.

Som fastighetsägare på Chalmers campus Johanneberg spelar Akademiska Hus en nyckelroll i det EU-finansierade projektet Fossil-free Energy Districts (FED) som testar ett fossilfritt energidistrikt på Chalmers. Läs mer!

Framtidens boende - HSB Living Lab

En ny forskningsarena på Chalmers Campus Johanneberg för framtidens hållbara boende, där Akademiska Hus är en av projektets samarbetspartners. 
Läs mer!

Framtidens lokaltrafik - ElectriCity

Electricity är både en demoarena för forskningsinstitut och en fullt fungerande busslinje mellan Johanneberg Science Park på Chalmers och Lindholmen Science Park. Bussarna går på 100% förnybar el. Akademiska Hus är en av projektets samarbetspartners.
Läs mer!